Een roadmap naar de datadriven werkprocessen in de Cure

Dit whitepaper heeft als doel organisaties in de zorgbranche te helpen bij het maken van de volgende stappen om zorgprocessen te verbeteren.

We bespreken:

  • Hoe je ervoor zorgt dat je organisatie klaar is voor de volgende stap in het zorgproces
  • Hoe je ervoor zorgt dat het een stap in de juiste richting en de juiste volgorde is
  • Hoe je een plan van aanpak met een roadmap kunt opstellen

 Benieuwd? Download de gratis whitepaper.

Whitepaper: Een roadmap naar de datadriven werkprocessen in de Cure
Een roadmap naar de datadriven werkprocessen in de Cure

Het doel

Vanuit Strict willen we met dit Whitepaper bereiken dat voor organisaties in de care een duidelijk en overzichtelijk beeld ontstaat omtrent kritische communicatieprocessen, het verzamelen en verrijken van informatie en de route naar een datadriven healthcare omgeving. De vernieuwing van huidige ICT-middelen moet volgend zijn op de door de organisatie vastgestelde doelen, maar moet ook passen binnen de middelen en mogelijkheden van de platforms zelf. Door te bepalen waar een organisatie nu staat in de ontwikkeling en vast te stellen waar de organisatie – in samenhang met ketenpartners – naar toe wil, kan een plan van aanpak met een roadmap worden opgesteld. 

De auteurs

Jan Schultinga

Principal Consultant

Jan Schultinga is een ervaren consultant en projectleider op het gebied van communicatietechnologie in healthcare. Zijn expertise ligt bij het inrichten van techniek en processen op basis van smartphones en bij het implementeren van innovaties via een zorgvuldige route.

Menno van der Klein

Senior Consultant

Menno van der Klein is senior consultant en geeft advies op het gebied van de communicatiesystemen binnen de Cure en Care. Zijn expertise ligt op het vlak van verpleegoproepsystemen , communicatiesystemen, videoconference, indoor dekking en werkplektrajecten. Na het adviestraject zorgt Menno voor een succesvolle implementatie van het systeem op de locatie.  

Lynn Nelissen

Medior Consultant

Lynn Nelissen heeft in 2018 het Young Professional Programma van Strict afgerond en maakt sindsdien deel uit van het Healthcare team van Strict. Ze geeft graag een positieve bijdrage aan organisaties in de rol als Project- of Procesmanager,  en is onder andere werkzaam geweest voor het Prinses Máxima Centrum.

Nienke Bink

Young Professional

Nienke houdt zich als Healthcare Young Professional op dit moment bezig met Toezichthoudende Technologie in de care. Naast de technische implementatie, ligt haar focus onder andere op de adoptie van de technologie in het zorgproces en in het huidige beheer.

Whitepaper: Een roadmap naar de datadriven werkprocessen in de Cure

Benieuwd?

Download gratis deze roadmap naar de datadriven werkprocessen in de Cure.