Beste relatie,

Net als ieder ander bedrijf op dit moment in Nederland hebben wij te maken met de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Graag informeer ik u persoonlijk over de consequenties hiervan voor Strict en de maatregelen die wij genomen hebben.

Om te beginnen hebben we een aantal interne maatregelen genomen, die mogelijk ook effect zullen hebben op de werkzaamheden bij uw organisatie. Met deze maatregelen proberen we niet alleen onze eigen, maar ook uw continuïteit te waarborgen.

  • Alle medewerkers binnen Strict is gevraagd om thuis te werken waar mogelijk. Onze consultants zullen dit altijd eerst met u afstemmen.
  • Onze afspraken doen wij zoveel mogelijk via Teams (online).
  • De komende tijd zal Strict niet deelnemen aan (buitenlandse) events of reizen.
  • Alle medewerkers van Strict zijn op de hoogte gesteld van belangrijke hygiëne maatregelen, zoals het regelmatig handen wassen, geen handen schudden en het schoonmaken van de werkplek.

U zult zelf het meeste merken van het feit dat onze consultants zo weinig mogelijk bij u op locatie zijn. Binnen Strict zijn echter genoeg faciliteiten aanwezig om vanuit huis het werk voort te kunnen zetten. Alleen bij activiteiten die locatiegebonden zijn, zullen we met u bespreken hoe we dit het beste kunnen vormgeven.

Dagelijks bespreken we binnen het MT van Strict de situatie en of we nog verdere maatregelen moeten nemen. Mocht dit het geval zijn, dan hoort u dat meteen van ons.

Mocht u vragen hebben over de maatregelen die wij getroffen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon of bellen naar ons algemene nummer, 0885555800. Als u hulp wilt bij het faciliteren van thuiswerken voor uw eigen medewerkers, dan helpen wij u hier graag bij.

Met vriendelijke groet,

Wouter Borremans
Managing Director