Vianen, 6 juli 2016 – Strict Consultancy heeft twee topconsultants aangesteld om de tak ‘Mobility Solutions’ te versterken. Frans Dekkers, afkomstig van ABN AMRO, treedt per 1 augustus in dienst. Dennis Reumer, voorheen werkzaam bij BlackBerry en MobileMindz, is onlangs aan de slag gegaan. Strict zet met de komst van Dekkers en Reumer haar stevige ambities op het gebied van mobiele communicatie kracht bij.

Frans Dekkers: ‘Enterprise Mobility is een gebied wat nog volop in ontwikkeling is. Dat vind ik erg interessant: voor veel organisaties is de weg nog niet bekend en moet er nog veel ontdekt worden. Bedrijven hebben grote vraagstukken op dit gebied en ik vind het prachtig om ze daarbij op weg te helpen. Ik ben al jaren in verschillende functies bezig met Enterprise Mobility en krijg bij Strict, een kleinere, wendbare organisatie, de kans om kennis te maken met nieuwe sectoren en hen verder op weg te helpen met mijn kennis en ervaring. Een nieuwe uitdaging!”

Dennis Reumer: ‘Mijn hart ligt bij het realiseren van oplossingen met behulp van mobiele technologie. Ik heb in het verleden gewerkt als enterprise architect in de financiële wereld, maar stapte al snel over. Ik heb me in de jaren die volgden beziggehouden met consultancy, strategievraagstukken, software development en app ontwikkeling en zie ook nu nog hoe lastig de overgang naar een ‘mobile enterprise’ kan zijn voor bedrijven. Hier ga ik me bij Strict dan ook volop op richten; vanuit de rol van Principal Consultant kan ik deze overgang gemakkelijker maken en diensten en oplossingen aandragen waar bedrijven verder mee kunnen.’

Jan-Hein Bastiaenen, Algemeen Directeur van Strict, is blij met de komst van Dekkers en Reumer: ‘We halen absolute topspecialisten uit de markt in huis. Frans en Dennis hebben mooie projecten gedaan en zeer veel ervaring met het laten landen van Enterprise Mobility binnen organisaties. Ze zullen Strict helpen door te groeien tot hét toonaangevende adviesbureau in Enterprise Mobility. We zijn trots dat zij Strict gekozen hebben als de plek waar zij een volgende stap in hun carrière kunnen zetten.’

Frans Dekker en Jan-Hein Bastiaenen

Frans Dekkers en Jan-Hein Bastiaenen

Jan-Hein Bastiaenen en Dennis Reumer

Jan-Hein Bastiaenen en Dennis Reumer

Over Strict

Strict geeft onafhankelijk advies rondom innovatie in communicatietechnologie. Voor organisaties waar digitale communicatie het primaire proces is, is Strict dé partner voor toekomstbestendige en bedrijfszekere oplossingen. Met jarenlange ervaring, ruim 100 experts, brede kennis van wat er te koop is en diepgaande kennis van de verschillende mogelijkheden maakt Strict het verschil tussen meedoen of winnen.
www.strict.nl

Media Contact

Anne Hendriksen
Communicatie Strict
+31 (0)6 52 46 32 36
a.hendriksen@strict.nl