SET COVID-19 regeling

 

Het ministerie van VWS gaf organisaties in de zorg  die rond de coronacrisis extra willen inzetten op digitale zorg op afstand de mogelijkheid zich aan te meldden voor de SET COVID-19 regeling.  Met deze regeling kan uw organisatie extra digitale toepassingen inzetten voor de zorg op afstand voor thuiswonende ouderen en mensen met een chronische beperking of ziekte. Heeft uw zorginstelling zich aangemeld?

Een bijzondere en lastige tijd voor iedereen. De SET COVID-19 regeling is een financiele regeling voor de inzet van extra digitale toepassingen voor de zorgen op afstand. Binnenkort wordt bekend of uw aanvraag wordt gehonoreerd. Om ervoor te zorgen dat u zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van het budget is het goed om te weten wat de mogelijkheden zijn in de markt en af te wegen welke oplossing het beste is voor uw zorginstelling. Strict staat in de markt bekend als een leveranciers-onafhankelijk adviesbureau met veel kennis en ervaring van zorgprocessen. De Strict-consultants ondersteunen en adviseren u in deze tijd graag met het bekijken van de mogelijkheden om de beste digitale zorgtoepassingen voor uw zorginstelling te kiezen. 

Wilt u videobellen met patiënten, alarmeringsmogelijkheden onderzoeken of eens sparren over zorg-op-afstand-oplossingen? Vraag ons vrijblijvend om hulp en wij kijken samen naar de beste oplosingen voor uw zorginstelling. Neem contact op met Julia Neleman, chatten via de chatbox rechtsonder of vul het contactformulier in. 

In deze bijzondere tijd staat Strict voor u klaar!

Julia Neleman

Julia Neleman

Customer Success Manager
06-50844453

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

4 + 5 =