Knowledge Update

Knowledge update

Om de maximale functionaliteit uit uw digitale communicatie te halen, moet u natuurlijk wel weten wat er speelt. Innovaties, trends, veranderende technologie en veranderende dienstverleningsconcepten hebben grote impact op uw innovatiestrategie en de waarde die communicatie kan hebben voor uw organisatie. U wilt natuurlijk niet afgaan op wat u hoort en ziet, maar een duidelijke onderbouwing hebben wat deze veranderingen voor invloed hebben op uw organisatie, uw ICT-visie en uw mensen.

De knowledge update

Op basis van uw doelstellingen, organisatie en ICT-visie geven we u een helder beeld van de ontwikkelingen binnen de communicatiemarkt. Uiteraard laten we u ook zien welke effecten deze ontwikkelingen hebben op uw organisatie en op uw mensen. We presenteren de pro’s en con’s en laten u zien hoe u kunt omgaan met deze ontwikkelingen.

Wat u ermee kunt

De uitkomsten geven u een heldere basis waarop u toekomstige beslissingen kunt bouwen. Ook bent u weer helemaal bij op het gebied van digitale communicatie en de impact voor uw organisatie en uw mensen. Hierdoor kunt u in uw innovatiebeleid de relevante ontwikkelingen meenemen en beoordelen of deze voor uw organisatie belangrijk zijn of niet.

Voordelen voor Uw organisatie

 

  • U beschikt over een helder beeld van innovatie op het gebied van communicatietechnologie, dienstverlening, trends en bewegingen;

  • U heeft helder voor ogen wat deze mogelijkheden betekenen voor uw organisatie;

  • U heeft een goede basis om uw innovatiestrategie vorm te geven;

  • Een duidelijk beeld van mensen die dedicated hoogwaardig advies geven in deze branche;

  • U zit nergens aan vast;

  • U hoeft zelf weinig tijd en budget vrij te maken.

Ja, ik wil meer weten over de Knowledge Update

Of bel nu: 088 55 55 800