Wat wordt jouw kerstgeschenk dit jaar?

Hartelijk dank voor de bijzonder prettige samenwerking in 2019!

Aan het eind van het jaar verrassen wij onze klanten graag met een mooi eindejaarsgeschenk als blijk van waardering. Je kunt kiezen tussen een wijnpakket of een donatie aan het goede doel.

We leven in een welvarend land met een goede gezondheidszorg, maar nog altijd zijn er mensen die ziek zijn. Vanuit Strict willen wij deze groep mensen graag iets extra’s geven, for a better society. Daar kun jij bij helpen door jouw eindejaarsgeschenk te laten omzetten in een donatie aan Alpe d’HuZes.  

Het enige wat je hiervoor moet doen is hieronder je keuze doorgeven voor een wijnpakket of een donatie aan Alpe d’HuZes. Indien je kiest voor een donatie aan Alpe d’HuZes dan zorgen wij dat jouw donatie aan het eind van het jaar bij Alpe d’HuZes terecht komt. Daar zijn zij ontzettend blij mee!

 

Wat wordt jouw kerstpakket dit jaar?

Wijnpakket

Kerst is het ideale moment om eens lekker uit te pakken. Daar past een lekkere bubbel natuurlijk goed bij. De bubbel is fris en zacht mousserend. Heeft een fruitige neus en een vol en fruitig karakter. Perfect om de kerstavond mee te starten.

Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’HuZes, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Komend jaar fietst een team Strict-collega’s mee de berg op om zich in te zetten voor dit mooie doel. Samen zorgen we voor …a better society!

Ik kies voor …

Let op, het formulier werkt niet in Internet Explorer.

Kies jouw kerstpakket:

Privacy Verklaring*