Laat u inspireren en schrijf u vandaag nog inOp dinsdag 3 april van 13:00 – 17:00 uur organiseren wij een inspirerende Innovatie training in ’the Dutch Innovation Factory’ te Zoetermeer. Deze training voorziet in een overzicht van de te nemen stappen gedurende het volledige innovatieproces.

We doorlopen het proces op een wijze waarbij u ervaart wat er komt kijken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Samen met u stemmen we af wat innovatie is en welke elementen aan bod horen te komen door middel van een aantal vraagstellingen:

  • Hoe start u een innovatie project op?
  • Wat zijn de verschillen wanneer innovatie intern of extern wordt gedaan?
  • Hoe bepaalt u de ‘GO’ of ‘NO GO’ momenten tijdens een innovatie project en waarop kunt u besluiten baseren?
  • Wanneer en hoe maakt u ‘Make or Buy’ keuzes?

Ontdek tijdens deze training hoe Dura Vermeer kostenbesparingen heeft gerealiseerd met een hoge tevredenheid bij de gebruikers en deze beide ook weet te behouden.

Laat u inspireren en schrijf u vandaag nog in, want vol = vol! Innovatie heeft impact op uw gehele organisatie. Om er zoveel mogelijk waarde uit te halen en uw investering terug te verdienen, is het essentieel dat innovatie goed gebeurt.

Deze workshop is interessant voor stakeholders, directie en management die opdracht tot innovatie geven en budget hieraan (willen) besteden.