Strict is al jaren het brein achter 112 en de achterliggende meldkamers. Strict denkt mee hoe deze instanties altijd bereikbaar zijn om levens te redden en implementeert platformen en systemen om de modernste technologieën te gebruiken om hulpinstanties nog beter te informeren en ervoor te zorgen dat ze snel ter plaatse zijn.

Privacygevoelige gegevens

Strict werkt veel in mission critical omgevingen en zorgt dat meldkamers hun levensreddende werk kunnen doen en dat persoonsgevoelige informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Strict draagt bij aan een optimale inzet van hulpdiensten in Nederland. Meldkamer Limburg is hier een uitstekend voorbeeld van. Bekijk in deze video hoe Strict hulpdiensten helpt veiligheid te waarborgen en levens te redden.

 

Strict ondersteunt veiligheidsorganisaties en overheidsinstelingen om digitale innovatie succesvol in hun organisatie te verankeren, door het optimaliseren van processen, verandertrajecten te begeleiden en het bieden van betrouwbare oplossingen voor mission critical omgevingen waar een optimale bereikbaarheid en veiligheid op nummer 1 staan.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op

    Ik ontvang graag nieuws, informatie en evenement updates
    Ik ga akkoord met de Privacy Verklaring
    [honeypot Plaatsnaam id:woonplaats]