Enterprise Mobility

Enterprise Mobility

Gebruikers worden steeds mobieler en gebruiken daarom steeds meer smartphones en tablets. Voor uw organisatie biedt dit kansen om medewerkers, klanten en derden handige apps ter beschikking te stellen die onder meer de productiviteit en tevredenheid verhogen. Maar het vormt ook bedreigingen zoals de veiligheid van informatie. Enterprise Mobility maakt het voor organisaties mogelijk om een corporate omgeving te creëren, waarin mensen veilig en gecontroleerd kunnen werken vanaf mobiele apparaten op het moment en op de locatie die de gebruiker het best past.

Als onafhankelijk partner helpt Strict organisaties inzicht te krijgen in de complexe wereld van mobility om daarmee een wendbare en inspirerende werkomgeving te creëren waardoor de productiviteit en tevredenheid van werknemers en klanten toenemen. Hierbij besteden we aandacht aan technische mogelijkheden, organisatorische maatregelen, processen en menselijk handelen die uw organisatie verder helpen.

U

EM SCAN

Waar staat uw organisatie op het gebied van Enterprise Mobility? Download de gratis EM Scan app en krijg inzicht in de mogelijkheden en kansen van mobiele innovaties voor uw organisatie.

EM STRATEGIE

Benieuwd naar de (toekomstige) mogelijkheden van Enterprise Mobility voor uw organisatie? Strict onderzoekt graag met u op welke manier mobiele innovaties binnen uw organisatie strategische voordelen op kunnen leveren en hoe dit concreet invulling te geven.

APP DIRECTOR

Uw bedrijfsapp(s) tot een succes maken? Lees de whitepaper en leer welke valkuilen te vermijden. Strict adviseert u graag hoe u uw bedrijfsdoelen kunt doorvertalen naar succesvolle apps en neemt hierbij desgewenst de volledige regie en verantwoordelijkheid voor haar rekening van behoeftebepaling tot en met implementatie en gebruikersadoptie.