Cyber Security

Strict Cyber Security is niet je gebruikelijke IT-Security consultant. Bij Strict draait het niet om dikke rapporten met adviezen, maar juist om wat daarna komt. Strict helpt haar klanten ook het uitgebrachte advies te implementeren en uit te voeren. En dat is wel zo handig met de nieuwe en strenge Europese privacywetgeving die al in mei van kracht is: de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend als GDPR.

Organisaties moeten tegenwoordig kunnen aantonen dat zij alles volgens de privacywetgeving hebben gedaan. Dit leidt tot veel vragen bij organisaties. Zijn mijn data voldoende beschermd? Voldoe ik aan de AVG wanneer ik de ISO 27001-standaard voor informatiebeveiliging volg? Wat moet ik precies vastleggen wat betreft mijn  persoonsgegevens en de beveiliging daarvan?

Strict is een veel gekozen partner voor het antwoord op deze vragen en ziet een toenemende vraag aan dienstverlening op het gebied van cyber security en privacy vraagstukken. Het Cyber Security-team heeft vanuit Strict een leidende rol om haar klanten hierin te voorzien.

Wij helpen organisaties bij de planning en uitvoering van een geïntegreerde securityaanpak om de informatie in netwerken optimaal te beveiligen, zodanig dat de organisaties ook voldoen aan de geldende regulering. Daarbij zorgen we zelfs voor awareness op de werkvloer. We kunnen bijvoorbeeld workshops geven om te zorgen dat medewerkers dit tussen de oren krijgen.

Ja, graag ontvang ik meer informatie over de mogelijkheden

 

Of bel nu: 088 55 55 800