Strict stelt Eelco van Cooten aan als Principal Consultant

Eelco van Cooten is 1 augustus jl. gestart bij Strict als Principal Consultant op het gebied van strategie, governance en regie. Strict, onafhankelijk adviesbureau op het gebied van digitale innovatie, krijgt steeds meer vragen van klanten over het thema ‘Connected Enterprise’. De aanstelling van Eelco sluit volledig aan bij de beweging die Strict maakt om marktleider te willen zijn in de merkonafhankelijke strategische advisering en begeleiding van klanten op het gebied van digitale innovatie en transformatie.

Eelco zal zich met zijn collega’s bezighouden met innovatieve projecten, waarin een resultaatverplichting niet uit de weg wordt gegaan.

Van Cooten is al meer dan 25 jaar actief op het raakvlak van Business en IT. In diverse functies heeft hij kennis en ervaring opgebouwd als projectmanager, consultant en business manager op het gebied van communicatie-, werkplek- en securitydiensten. Zijn passie ligt in het bij elkaar brengen van mens en techniek. Eelco ziet zijn toegevoegde waarde in zijn katalyserende rol:

“De digitalisering bevindt zich in een stroomversnelling. Het is key om innovatie in te passen in de bedrijfsvoering middels concrete stappen. Ik kijk ernaar uit om samen met klanten op een frisse Agile manier hun strategie vorm te geven en innovaties door te voeren”.