E-books & Whitepapers

Meer informatie over de e-books & whitepapers

Versneld voldoen aan NEN 7510

NEN 7510 is de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging voor zorginstellingen. Certificatie voor deze norm is niet verplicht, maar voldoen aan deze norm wel. Certificatie wordt daarom alsnog vaak ingezet, om door een onafhankelijke blik een oordeel te krijgen over de informatiebeveiliging.

Een goede informatiebeveiliging is een onmisbaar fundament voor iedere organisatie. Zeker voor zorginstellingen is het een belangrijk thema. Zij willen natuurlijk voorkomen dat gevoelige gegevens over patiënten op straat komen te liggen.

Sinds 2000 draagt Strict bij aan de digitale innovatie van vele organisaties in Nederland. Informatiebeveiliging is daarbij altijd een belangrijk thema geweest. Het team van specialisten dat deze whitepaper schreef, is al jaren verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging bij toonaangevende bedrijven in Nederland.

In onze whitepaper ‘Versneld voldoen aan NEN 7510’ leren zij u hoe u 6 tot 12 maanden sneller kan certificeren. Dit doen zij aan de hand van hun eigen ontwikkelde methode.

Versneld ISO 27001 certificeren

De ISO 27001 is de internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging. Certificatie voor deze norm is dé manier om aan te tonen dat de informatie binnen de organisatie op een veilige manier behandeld wordt.

Een goede informatiebeveiliging is een onmisbaar fundament voor iedere organisatie. Het toont naar klanten dat er serieus wordt omgegaan met informatie en is vaak zelfs noodzakelijk om mee te mogen doen bij aanbestedingen.

Sinds 2000 werkt Strict aan de digitale innovatie van vele organisaties in Nederland. Informatiebeveiliging is daarbij altijd een belangrijk thema geweest. Het team van specialisten dat deze whitepaper schreef, is al jaren verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging bij toonaangevende bedrijven in Nederland.

In onze whitepaper ‘Versneld ISO 27001 certificeren’ leren zij u hoe u 6 tot 12 maanden sneller kan certificeren. Dit doen zij aan de hand van hun eigen ontwikkelde methode.

Digitale Veiligheid – de tunnelvisies en hoe je eraan ontkomt

Dit e-book biedt jouw organisatie een overzicht van alle belangrijke aspecten van digitale veiligheid. Waaraan moet je denken? Kan je 100% digitaal veilig zijn? En hoe weer je jezelf tegen aanvallen?

We bespreken

  • Waarom je moet beginnen met data minimalisatie
  • Wat IT systemen in overeenkomst hebben met kassa’s en vitrines
  • Dat cyber security niet bij de security consultant begint, maar bij alle medewerkers
  • Wanneer je kiest voor depersonaliseren of dedupliceren