Hoe neemt u de juiste besluiten?

Data-driven werken geeft een voorsprong in de markt

De combinatie van nieuwe digitale innovaties en een steeds kortere time to market, geeft organisaties een grote uitdaging. Ze moeten snel kunnen inspelen op veranderen, maar tegelijkertijd de digitale innovaties wel laten aansluiten bij de strategie en die ook nog eens in lijn laten zijn met wet- en regelgeving. Daarnaast werken organisaties niet alleen: ze zijn onderdeel van een keten en zullen dus ook met verschillende partners moeten samenwerking. Hoe zorg je er als organisatie voor om in deze omstandigheden toch de ambities waar te maken? 

Digitalisering biedt veel kansen voor organisaties om integraal in de organisatie zelf of met externe partners samen te werken. Echter, het is lastig om gezamenlijk tot de juiste en volledige informatie te komen waardoor het moeilijk is om in controle te zijn danwel te blijven. Een data-driven aanpak maakt het mogelijk om juist die informatie boven tafel te brengen en eenvoudig inzichtelijk te maken. Hiermee wordt de controle verkregen en wordt het helder op welke onderdelen van of tussen de organisaties interventies nodig zijn om public en of business value te realiseren.

Data-driven werken helpt u als klant om uw uitdagingen en valkuilen het hoofd te bieden en uw (groei)ambities verder in te vullen. Door het gebruik van fact based informatie blijft u concurrerend door het behalen van efficiency en kostenvoordelen.

Bedrijfsprocessen optimaliseren en innoveren

Wat doet Strict?

Strict helpt uw organisatie snel en doeltreffend te kunnen inspelen op (digitale) veranderingen in de markt, relevant te blijven in een steeds snellere, digitale en globaliserende wereld en digitale innovaties door te voeren die ook succesvol landen in de organisatie. Dit doet onze team van experts door het onafhankelijk, onderbouwd en transparant begeleiden van sourcingsvraagstukken, het definiëren van ambities en doelstellingen (strategiebepaling), het inrichten van organisaties, rollen en efficiënte processen, en het verantwoord begeleiden en implementeren van veranderingstrajecten met speciale aandacht voor samenwerking in de keten (met regie over verschillende ketenpartijen). Dit alles om te borgen dat de organisatie in control is en er ruimte ontstaat bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en innoveren. Natuurlijk altijd op basis van data, zodat uw organisatie op basis van fact based informatie de juiste keuzes kan maken.

O.a. deze organisaties vertrouwen op Strict

Waarom kiezen voor Strict?

 

  • Een groot team van experts op verschillende vakgebieden.
  • Vanuit meerdere kennisgebieden vormen wij multidisciplinaire teams, zodat we vraagstukken vanuit iedere hoek kunnen oplossen.
  • Wij durven verantwoordelijkheid te nemen: opdrachten bieden we daarom aan op een fixed price basis.
  • Wij bieden een resultaatgarantie.
  • Wij geven volledig onafhankelijk advies.
A

Hoe kunnen wij u helpen?

Voor onze klanten doen we verschillende soorten werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een inspiratie- of kennissessie, het organiseren en faciliteren van transitie roadmaps, transformaties volledig begeleiden en het geven van trainingen en coaching. Onze diensten zijn hierin altijd gebaseerd op maatwerk. Neem daarom contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u een wendbare digitaal innovatieve organisatie zijn? Daag ons uit en deel uw droom met ons.

Julia Neleman

Julia Neleman

Customer Success Manager

06-50844453

Stuur uw bericht via dit formulier of plan direct een kennismaking in via de button.

Privacy verklaring*

Onze experts aan het woord

Kosten optimalisatie in een moderne wereld

Kosten optimalisatie in een moderne wereld

De cloud is een buzzword geworden dat wordt gebruikt bij organisaties van elke omvang. Hoewel veel bedrijven voor hun IT-infrastructuur afhankelijk zijn van de cloud, is het verstandig om jezelf af te vragen: klopt de manier waarop we over de cloud denken nog steeds?...

Een introductie in Sustainable Architectuur

Een introductie in Sustainable Architectuur

In de afgelopen decennia hebben wij een enorme opkomst van technologie gezien. Elke dag worden er nieuwe technologieën ontwikkeld die vrijwel onmiddellijk onderdeel van ons leven worden. Al deze nieuwe technologie brengt ons veel voordelen, maar het breng ook enkele...