Cyber Security Maand

Oktober is Cyber Security Month in heel Europa. Tijdens deze maand wordt er extra aandacht gevraagd voor cyber security bedreigingen bij burgers en organisaties. Wij van Strict vinden dit heel belangrijk en daarom delen wij deze hele maand informatie rondom het thema met praktijkvoorbeelden en concrete acties die jij als organisaties kunt nemen. Wij zijn allemaal verantwoordelijk voor cyber security en als wij er allemaal voor zorgen dat er meer aandacht voor komt, zorgen we ervoor dat de bereigingen steeds kleiner worden en Nederland een stuk veiliger.

Tot het einde van de Cyber Security Maand

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Iedere week hebben wij een thema gegeven zodat wij de verschillende kanten van cyber security kunnen belichten. In die week delen we filmpjes, e-booken, blogs en klantverhalen. Volg ons ook op LinkedIn en mis niks!

Week 1

Thema:

Digitale veiligheid

Dagelijks worden we geconfronteerd met nieuwsberichten over digitale veiligheid. Niet gek dat organisaties de behoefte voelen om actie te ondernemen. Maar wat kun je nou echt doen? Wij helpen je deze week op weg. 

Week 2

Thema: 

Wet- en regelgeving

Steeds meer wet- en regelgevingen komen op ons af maar welke maatregelen zijn van toepassing op jouw organisatie? En hoe houd je controle op de implementatie van al deze wet- en regelgevingen? Wij helpen jou deze week op weg. 

Week 3

Thema:
Ethical Hacking

De term ethical hacking is populair en zie je overal voorbij komen. Maar wat doet een ethical hacker? En waarom is dit een effectieve manier om je informatie en organisatie te beschermen? In deze week geven we je uitleg, tips om jezelf te beschermen en bespreken we de methodes.

Week 4

Thema:

De uitdagingen en kansen van cyber security

Waar gaat cyber secutiy in de toekomst naartoe en hoe kunnen deze ontwikkelingen ons helpen om onze systemen veiliger te maken nu deze steeds vaker met communicatienetwerken worden geintegreerd? Leer hierover deze week

Week 5

Thema: ?

Het thema wordt 28 oktober bekend gemaakt!

De Cyber Security Maand Blogs

Kosten optimalisatie in een moderne wereld

Kosten optimalisatie in een moderne wereld

De cloud is een buzzword geworden dat wordt gebruikt bij organisaties van elke omvang. Hoewel veel bedrijven voor hun IT-infrastructuur afhankelijk zijn van de cloud, is het verstandig om jezelf af te vragen: klopt de manier waarop we over de cloud denken nog steeds?...

Lees meer
Een introductie in Sustainable Architectuur

Een introductie in Sustainable Architectuur

In de afgelopen decennia hebben wij een enorme opkomst van technologie gezien. Elke dag worden er nieuwe technologieën ontwikkeld die vrijwel onmiddellijk onderdeel van ons leven worden. Al deze nieuwe technologie brengt ons veel voordelen, maar het breng ook enkele...

Lees meer

De Cyber Security Maand Video’s

Masterclass: jouw concurrent de baas met digitale innovatie

Om je heen zie je steeds meer organisaties digitaal innoveren, toch lijkt het bij jou een stuk moeizamer te gaan. Prachtige brainstormsessies, de ideeën vloeien door de organisatie, het enthousiasme gunst door de gangen, het eerste prototype is er binnen no-time – en dan stopt het. Je probeert het prototype schaalbaar te maken, te voldoen aan alle wet- en regelgevingen en je medewerkers mee te krijgen. En ondertussen moet je er ook nog eens voor zorgen dat het primaire proces blijft lopen. Al die ballen houd jij met moeite in de lucht terwijl het bij de concurrent zo soepel lijkt te lopen.

Herkenbaar?

Wil je meer weten over onze diensten of cyber security? Neem hiernaast contact op met ons op! Wij zijn ook bereikbaar via whatsapp.