Blog

Maak kennis met Emilie de Raadt, projectmanager bij Strict

"Integriteit en onafhankelijkheid zijn essentieel voor een adviesbureau als Strict," zegt Emilie. "Het is cruciaal om betrouwbaar advies te kunnen geven aan onze klanten. We streven ernaar om altijd deskundig en transparant te zijn in onze adviezen."

Emilie interview-1

 

Binnen haar werk bij Strict staat Emilie voor de uitdaging om zorgorganisaties te adviseren en te begeleiden bij complexe digitale vraagstukken. "Het is belangrijk dat de adviezen die je geeft en het werk dat je doet, aansluiten bij de verwachtingen van de klant," legt Emilie uit. "Maar nog belangrijker is dat we streven naar het overtreffen van die verwachtingen."

Het fundament van haar werk ligt in het vertrouwen dat Strict in haar capaciteiten heeft. "Ik word erkend als een expert en gestimuleerd om zelfstandig te denken en initiatief te tonen. Dat maakt het werken bij Strict zo prettig."

Emilie heeft bewust gekozen voor het vak vanwege de mogelijkheid om bij verschillende zorgorganisaties een kijkje in de keuken te nemen. "Bij projectmanagement draait het niet alleen om technische vaardigheden, maar vooral om communicatie," zegt ze. "We streven ernaar om onze klanten te voorzien van oplossingen die hun verwachtingen overtreffen.”

Een voorbeeld hiervan is het ICT Scan project bij een huisartsenpraktijk. "We merkten dat huisartsen vaak het gevoel hebben dat hun IT niet op orde is. Daarom hebben we het ICT Scan project opgezet," vertelt Emilie. "Huisartsen kregen een vragenlijst waarna ik bij hen op de praktijk langs kwam om met hen te spreken over hun IT-vraagstukken. Op basis van deze gesprekken bracht ik een passend adviesrapport uit.”

Een grote uitdaging was de weerstand tegen verandering, mede door tijdgebrek bij huisartsen. "Veranderingen, zelfs wettelijke verplichtingen, stuitten vaak op weerstand. Ik heb veel geluisterd en geprobeerd de voordelen van de nieuwe werkwijze te benadrukken om de grootste weerstand weg te nemen."

Het project heeft bijgedragen aan een nieuwe manier van werken. "Voor veel huisartsen was het advies om over te stappen naar Microsoft 365. Velen werkten nog niet in de cloud en vonden dit spannend. Uiteindelijk kozen veel huisartsen voor M365 vanwege de praktische voordelen en omdat ze tegen de limieten van hun oude werkwijze aanliepen. We hebben veel trainingen gegeven om deze overgang te ondersteunen."

Het creëren van personas voor telephony en health domotics bij VIGO was een ander interessant project. "Het doel was om beter inzicht te krijgen in de behoeften en wensen van verschillende gebruikersgroepen binnen VIGO. De door ons ontwikkelde personas hebben geholpen bij het formuleren van een roadmap voor toekomstige implementaties."

Emilie ziet veel innovaties op het gebied van IoT en cloud-technologie in de healthcare sector. "Strict speelt hierop in door deze technologieën te integreren in onze oplossingen en door constant te blijven vernieuwen en onze expertise uit te breiden."

Strict werkt nauw samen met zorgverleners en andere stakeholders om ervoor te zorgen dat de oplossingen goed aansluiten bij hun specifieke behoeften en uitdagingen. "We doen dit door grondige analyses, persoonlijke gesprekken en het betrekken van alle relevante partijen bij het ontwikkelingsproces," legt Emilie uit.

Toekomstige collega's kunnen verwachten dat ze in een dynamische en innovatieve omgeving werken, waar samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. "We bieden uitgebreide training en ondersteuning, en de mogelijkheid om te werken aan uitdagende en impactvolle projecten."

Belangrijke vaardigheden en kwaliteiten voor iemand die succesvol wil zijn in een rol als projectmanager binnen de healthcare sector bij Strict zijn volgens Emilie onder andere sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, probleemoplossend vermogen en een proactieve houding. "Daarnaast is het belangrijk om een goed begrip te hebben van de zorgsector en technologische innovaties."

Haar werk bij Strict heeft haar professionele ontwikkeling enorm beïnvloed. "Ik ben significant gegroeid in mijn leiderschapsvaardigheden, kennis van IT en healthcare technologie, en mijn vermogen om complexe projecten te managen."

Wat haar het meest motiveert in haar werk binnen de healthcare projecten van Strict, is de impact die haar werk heeft op de zorgkwaliteit en efficiëntie. "Het gevoel dat je bijdraagt aan betere zorg voor patiënten en een betere werkomgeving voor zorgprofessionals is enorm bevredigend."

In haar rol bij Strict streeft Emilie ernaar om niet alleen bezig te zijn met haar vak, maar ook met de mensen om haar heen. "Ik vind het belangrijk om mijn ervaring te delen en positieve energie uit te stralen. Voor mij draait het niet alleen om de projecten, maar vooral om de mensen met wie ik werk en de impact die we samen kunnen maken. Door interactie met klanten en teamgenoten kunnen we allemaal groeien," legt ze uit. "Het is een constant leerproces waarbij we elkaar inspireren en uitdagen. Iedere vrijdag brengen we als team onze kennis en ervaring samen, waarbij we van elkaar leren en elkaar inspireren. “Ik vind het leuke aan ons team dat er een goede afwisseling is tussen de ervaren inzichten van onze seniors en de frisse blik van de nieuwelingen in het team!

 

Ontvang updates via mail

Recent Blogs

Klassieke AI vs. generatieve AI: de verschillen en hun impact op jouw organisatie
AI

Klassieke AI vs. generatieve AI: de verschillen en hun impact op jouw organisatie

di 10 sep 2024 4 min read
Kor Gerritsma over de Defensie IT-storing bij BNR Nieuwsradio The Daily Move

Kor Gerritsma over de Defensie IT-storing bij BNR Nieuwsradio The Daily Move

wo 4 sep 2024 1 min read
Persbericht: Strict stelt Daniël van den Brink aan als Teamlead Cloud & Cyber Security

Persbericht: Strict stelt Daniël van den Brink aan als Teamlead Cloud & Cyber Security

di 3 sep 2024 2 min read