Best Value Procurement Game

Best Value Procurement Game

Best Value Procurement is een nieuwe inkoopmethode, waarbij vooral wordt gekeken naar de waarde van de aangeboden oplossing. Hierbij toont de opdrachtnemer aan dat zij de beste partij is om de te realiseren inkoopdoelstelling van de organisatie te realiseren. Om de betrokkenen van een inkooptraject binnen uw organisatie te leren hoe zij om moeten gaan met deze inkoopmethode, hebben wij de Serious Game ontwikkeld. In dit BVP spel geven wij in korte tijd een duidelijke zicht op het proces van inkopen aan de hand van een leerzame en leuke casus.

Best Value Procurement Game

Binnen een dag leren uw mensen de principes en processen achter deze moderne inkoopmethodiek. Doelstelling is vooral dat de deelnemers de waarde zien van Best Value Procurement en op een leuke en leerzame manier inzicht krijgen in het proces, de uitdagingen en oplossingen. Op basis van deze inzichten kunt u bepalen of u het eerst volgende inkooptraject volgens deze methode wilt toepassen, en zo nodig enkele betrokkenen verder wilt opleiden en certificeren met een NEVI-training.

Wat U ermee kunt

Bij Best Value Procurement stelt u zelf minder standaarden en eisen aan de aanbieder, en weegt u de aan te schaffen oplossing meer af op waarde voor uw organisatie. Daarbij legt u de expertise en de kwaliteit meer bij de aanbieders. Door de Best Value Procurement Game weten de deelnemers binnen uw organisatie binnen een dag wat de voor- en nadelen van deze manier van inkopen zijn. Ook leren ze op een praktische en leuke manier hoe ze deze inkoopmethodiek kunnen toepassen. Na deze dag kunt u beoordelen of deze manier van inkopen past binnen uw organisatie en een select aantal mensen verder trainen en certificeren.

Voordelen voor Uw organisatie

 

  • Een snelle en leuke manier om Best Value Procurement binnen uw organisatie te introduceren;

  • Optimale manier om af te wegen of Best Value Procurement toegepast kan worden op ‘het eerstvolgende’ inkooptraject;

  • Een goede basis voor een diepgaandere NEVI training en certificering;

  • Een leuke en leerzame manier voor teambuilding in combinatie met training.

Ja, ik wil meer weten over de Best Value Procurement Game

E-mails*

Privacy Verklaring*

Of bel nu: 088 55 55 800

Meer weten over Inkoop en Best Value Procurement? Lees dan ons blog!