Webinar 'Artificial Intelligence: van Hype naar Business' | De Strict Thuiswerksessies

 

In De Strict Thuiswerksessies brengen we jou in maximaal 30 minuten op de hoogte van een onderwerp. In het webinar ‘Artificial Intelligence: van Hype naar Business’ zullen Charles Maas en Erik Boss ingaan op het

op het speelveld van Artificial Intelligence (AI). Ze laten zien waar je als organisatie rekening mee moet houden en geven handvatten mee om te starten met AI.

 

Schrijf je nu in via het formulier hieronder om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Inhoud

In dit webinar gaan we op woensdag 27 mei om 10:00u in op het speelveld van Artificial Intelligence (AI). In onze samenleving zien we steeds meer toepassingen van AI om ons heen. Bedrijven proberen om ‘slimme’ technologie in hun bedrijfsprocessen te verwerken. Maar hoe zet je kunstmatige intelligentie in voor jouw organisatie?

Gedurende dit webinar laten we zien waar je als organisatie rekening mee moet houden en geven we handvatten mee om te starten met AI. Onze consultants Charles Maas en Erik Boss besteden tijdens dit webinar aandacht aan de uitrol van AI in jouw organisatie vanuit zowel een technisch- als een praktisch oogpunt.

Presentatie door
Charles Maas & Erik Boss

Datum en tijdstip
Woensdag 27 mei om 10:00

Duur
20 minuten, daarna nog ruimte voor vragen

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.