App Director

App Director – uw bedrijfssucces verzekerd met apps die ertoe doen

Het bepalen, vormgeven, ontwikkelen, lanceren en exploiteren van goede bedrijfsapps is een vak apart. Te vaak worden apps vanuit te technisch oogpunt ontwikkeld, waardoor het bedrijfsdoel onderbelicht blijft. Maar ook in de selectie, samenwerking met partijen, distributie en ingebruikname leert de praktijk dat de regie op app-ontwikkeling een zeer belangrijk onderdeel is voor het uiteindelijke succes. Daarom biedt Strict de dienst ‘App Director’, waarin wij in overleg met u het doel bepalen en vervolgens als regisseur zorgen dat uw bedrijfsdoelen worden vertaald in succesvolle Apps. Daarbinnen regelen we alles van vertaling van doelen, via aansturen van developers tot en met succesvolle gebruikersadoptie. U het resultaat, wij de volledige regie en verantwoordelijkheid!

App Director

Op basis van uw bedrijfsdoelen en processen bepalen wij in goed overleg met de stakeholders binnen uw organisatie wat het effect moet zijn van de nieuwe en bestaande Apps. Daarna zorgen wij ervoor dat in alle fasen van selectie, design, ontwikkeling, bouw, oplevering en ingebruikname de juiste stappen worden gezet om de bepaalde doelen te borgen. Door onze uitgebreide ervaring binnen het volledige spectrum van mobility kennen wij de valkuilen en succesfactoren.

Wat U ermee kunt

Met de App Director bent u verzekerd van een ervaren regisseur die het geheel van de business app overziet en de verantwoordelijkheid op zich durft te nemen om uw beoogde doelen te realiseren. U hoeft geen kostbare tijd te investeren in het aansturen van app developers en zich geen zorgen te maken of de uiteindelijke app wel doet wat ervan verwacht wordt. Of dat mensen er wel goed mee gaan werken. Met de App Director beschikt u over jarenlange ervaring bij diverse toonaangevende bedrijven die voorop lopen in mobility.

Voordelen voor Uw organisatie

 

  • Het hele traject van bepalen doel tot en met succesvol gebruik van business apps goed geregeld;

  • Zeer ervaren regisseurs, die uw App omgeving tot grotere hoogten brengen;

  • Een zeer professioneel relatienetwerk en interessante samenwerkingsvormen met app developers, business app stores en andere ketenpartijen;

  • Een ervaren kennispartij die de volledige regisseursfunctie inricht, waardoor u beschikt over het gewenste resultaat;

Ja, ik wil meer weten over App Director

E-mails*

Privacy Verklaring*

Of bel nu: 088 55 55 800