Strict… for a better society!

Alpe d’HuZes

Achtergrondfoto door Erwin Kessing

Wij geloven dat de technologieën die wij adviseren en de projecten die wij realiseren positieve impact hebben op onze maatschappij. Daarom is onze slogan Enabling digital technology for a better society“. Een mooi voorbeeld van onze maatschappelijke relevantie is onze nauwe betrokkenheid bij de realisatie van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Maar vanuit maatschappelijk oogpunt willen we verder gaan dan onze projecten. We zien het als onze verplichting om iets terug te doen voor onze maatschappij. Mede hierom – en vanwege individuele beweegredenen – neemt Team Strict met 6 collega’s deel aan de 15e editie van de Alpe d’HuZes. Zo dragen we bij aan een betere maatschappij, waarin niemand meer komt te overlijden aan kanker.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement, waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Wil jij ook bijdragen aan een betere samenleving, waarin kanker geen rol meer speelt? Doneer dan aan Team Strict door mee te doen aan de Spinning Clinic of door een donatie te doen op de actiepagina.

De acties

Spinning Clinic met Michael Boogerd

(deze actie heeft al plaats gevonden)

Op donderdag 6 februari heeft Michael Boogerd een Spinninc Clinic gegeven op uitnodiging van Team Strict bij Living Well Gouda. Dit heeft een mooi bedrag opgeleverd van €2000,-!

Binnenkort zullen hier meer acties volgen.

Een vrijwillige donatie

Je hoeft niet zelf op de fiets te stappen om ons en Alpe d’HuZes te kunnen helpen. Ons grote doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Via de Team Strict pagina op opgevenisgeenoptie.nl kun je een donatie doen. Hier kies je zelf het donatiebedrag.