Kan uw organisatie snel mee bewegen met veranderingen?

Agility en de voorsprong van uw organisatie

We leven in een voortdurend veranderende maatschappij. Voor organisaties betekent dat dat ze zich continu moeten aanpassen aan nieuwe situaties. Kijk bijvoorbeeld maar naar de corona crisis: vele organisaties moeten zich aanpassen om te voort te kunnen bestaan. Voor organisaties is het dus essentieel om wendbaar te zijn, snel nieuwe technologieën te kunnen adopteren en te anticiperen op steeds meer beschikbaar komende informatie. 

Dat doen ze echter niet alleen. Steeds meer werken organisaties samen in keten- en netwerkverbanden. Deze samenwerkingsverbanden vormen zich op intensieve uitwisseling van data en informatie. De snelheid van innovatie neemt exponentieel toe, terwijl de tijd die nodig is voor marktintroductie van deze innovaties exponentieel afneemt. Innoveren, detecteren en reageren op basis van deze externe triggers is van cruciaal belang. Bedrijven die voorop lopen zijn samen met hun keten wendbaar en maken slim gebruik van digitale mogelijkheden. Ze kunnen transformeren en aanpassen terwijl ze tegelijkertijd in staat zijn hoge kwaliteit van diensten te kunnen leveren.

Hoe gebruikt u digitale innovatie om concurrenten voor te blijven, klanten beter te bedienen en renderende business modellen te gebruiken? 

Snel en wendbaar opereren binnen de samenwerkings-keten

Wat doet Strict?

Strict helpt u vanaf het strategische idee tot en met het succesvolle gebruik om het allerbeste uit digitale innovaties te halen en deze renderend in te zetten voor uw organisatie. Geheel in lijn met de strategie, richtlijnen en procedures binnen en buiten uw organisatie. Wij helpen vanuit onze onafhankelijke rol om de beste oplossingen voor u te selecteren en zorgen door goed verandermanagement dat uw organisatie doordraait tijdens ontwikkelingen en verbouwing. Het is ons doel om uw organisatie binnen de samenwerkingsketen te helpen creëren, transformeren en optimaliseren in het snel en wendbaar opereren.

Uw ambitie en doelen zijn onze leidraad om een oplossing te bouwen die volledig aansluit bij uw organisatie. Samen met uw team zorgen we voor kortcyclische veranderingen met oog voor geweldige gebruikerservaring, beoogd bedrijfsresultaat, beheerbaarheid en integratie binnen uw organisatie en systemen. Wij helpen u graag met het benutten van digitale oplossingen die geborgd zijn en een duurzaam resultaat opleveren.

O.a. deze organisaties vertrouwen op Strict

Waarom kiezen voor Strict?

 

  • Een groot team van experts op verschillende vakgebieden, zoals onder andere verandermanagement, Scrum, Lean, DevOps en vele andere essentieële vaardigheden.
  • Vanuit meerdere kennisgebieden vormen wij multidisciplinaire teams, zodat we vraagstukken vanuit iedere hoek kunnen oplossen.
  • Wij durven verantwoordelijkheid te nemen: opdrachten bieden we daarom aan op een fixed price basis.
  • Wij bieden een resultaatgarantie.
  • Wij geven volledig onafhankelijk advies.
A

Hoe kunnen wij u helpen?

Voor onze klanten doen we verschillende soorten werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een inspiratie- of kennissessie, het organiseren en faciliteren van transitie roadmaps, transformaties volledig begeleiden en het geven van trainingen en coaching. Onze diensten zijn hierin altijd gebaseerd op maatwerk. Neem daarom contact op voor de mogelijkheden.

Klantverhalen

Scaled Agile Politiemodel door Strict

Strict heeft het management van de nationale politie strategisch begeleid bij het ontwikkelen van een model waarmee de politie daadkrachtiger kan inspelen op actuele ontwikkelingen. Dit heeft geleid tot het ‘scaled agile politiemodel’ welke de blauwdruk is voor het productiehuis. Dit productiehuis geeft de politie een leidende positie op het gebied van Enterprise Agility binnen de overheid, maar ook daarbuiten. Dat blijkt uit onderzoek door KPMG en is bevestigd door een nominatie voor de Computable Awards.

Wilt u een wendbare digitaal innovatieve organisatie zijn? Daag ons uit en deel uw droom met ons.

Julia Neleman

Julia Neleman

Customer Success Manager

06-50844453

Stuur uw bericht via dit formulier of plan direct een kennismaking in via de button.

Privacy verklaring*

Onze experts aan het woord

De 5G Hub Innovation Challenge

De 5G Hub Innovation Challenge

Een oplossing vinden die het leven makkelijker, beter of spannender maakt met behulp van 5G: dat is het doel van de 5G Hub Innovation Challenge. Aanstaande dinsdag (29 juni) vindt de finale plaats, waarbij onder andere Jan-Hein Bastiaenen, CEO en oprichter van Strict,...

Thuiswerken en toch bereikbaar zijn, hoe doe je dat?

Thuiswerken en toch bereikbaar zijn, hoe doe je dat?

Een jaar na corona is thuiswerken inmiddels de norm geworden. Ook na corona is de kans groot dat we meer thuis blijven werken dan voorheen. Voor organisaties een uitdaging om ervoor te zorgen dat dit ook gefaciliteerd wordt. Met name op het gebied van bereikbaarheid...