5G. 

Blogs over 5G.

Video’s over 5G.

Webinars over 5G.

Onderwerp
5G Small Cells

Inhoud
In de afgelopen periode is veel te doen geweest rondom 5G Small Cells. Wanneer zijn die echt nodig? Wat voor zendvermogen wordt gebruikt, hoe gevaarlijk is het? Welke rol kunnen gemeentes spelen, mogen operators zomaar small cells aan lantarenpalen hangen? In het buitenland is al veel ervaring opgedaan met de plaatsing van small cells. In deze Thuiswerksessie willen we een aantal aspecten rondom dit thema behandelen.

Onderwerp
5G en gezondheid: feiten en fabels

Inhoud
In dit webinar gaan we in op de groeiende zorgen binnen onze samenleving over gezondheidsrisico’s als gevolg van de aanstaande uitrol van 5G in Nederland. Er zijn zorgen over straling en de effecten daarvan op onze gezondheid. Branden in zendmasten en opruiing op social media haalden het nieuws. Maar waarop zijn deze zorgen gebaseerd? En zijn ze terecht?

In dit webinar besteedt onze consultant Ken Klaver aandacht aan feiten en fabels rondom gezondheidsaspecten van 5G. 

Onderwerp
5G Radio van binnen uit

Inhoud
In dit derde webinar over 5G gaan we in op belangrijke nieuwe aspecten van 5G Radio. Zaken als Massive MIMO, Beamforming en millimeter Wave komen aan de orde. Daarnaast zal gekeken worden hoe 5G de enorm hoge snelheden kan halen. We kijken naar de nieuwe antenne configuraties. Tot slot zien we hoe 5G antennes in Smartphones geïntegreerd worden.

Onderwerp
5G standaard oplossingen voor bedrijven

Inhoud
In dit tweede seminar over 5G gaan we kijken naar oplossingen die publieke providers kunnen bieden aan bedrijven. In het eerste seminar is vooral gekeken naar wat er komt kijken bij het zelf bouwen van een 5G netwerk. In dit webinar kijken we naar wat de 5G standaard biedt om gegarandeerde verbindingen te realiseren. We staan stil bij Netwerk Slicing, Mobile Edge Core, Industrial IoT en waar we op moeten letten. Dit seminar kan je helpen om goede gesprekken met je mobiele provider te voeren over de toekomst!

Wil je weten wat 5G voor jullie organisatie kan betekenen?

Onze consultants helpen jullie graag verder. Laat jouw gegevens achter om vrijblijvend in contact te komen. We kijken dan graag gezamenlijk hoe we jullie kunnen helpen.

Vraag meer informatie aan